Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noende

Nyheter

Oppdatert 19.09.2017

Bilderesultat for MIT Dresden logo

Samarbeid med MIT Dresden GmbH
(www.mit-dresden.de)
i 2017

MIT Dresden har fått lisens til å produsere Holte Electronics kabelsøkerutstyr for salg i Tyskland og Holte Electronics er blitt MIT's offisielle representant i Skandinavia

Som besøker på Bauma 2016 i München ble jeg kjent med firmaet MIT Dresden GmbH  som lager elektronisk utstyr for å måle tykkelsen på asfalt og betongbelegg. Jeg var der for å finne interessenter for Holte Electronics kabelsøkerutstyr og hadde med meg en CB DiffAnt kabelsøker. På en stand i en av hallene la jeg merke til en mann som rullet noe som lignet på en gammeldags teppefeier frem og tilbake på et asfaltflak. Jeg ble nysgjerrig og spurte hva han drev med og fikk til svar at han målte tykkelsen på asfalten. Han på sin side var nysgjerrig på hva jeg gikk rundt med. Slik ble kontakten opprettet. Jeg ble invitert inn på standen og fikk snakke med direktøren, Andrea Ulbricht. Vi kom godt overens og fant ut at det var grunnlag for et samarbeid. Siden har vi hatt jevnlig kontakt, og mannen med "teppefeieren" (som var måleinstrumentet MIT-SCAN-3T), Matthias Herold, har nå vært i Kongsberg for å lære å bygge kabelsøkere.

Stian Holte

Samarbeid med Anix GmbH  www.anix.biz

Bilderesultat for anix gmbh logo

Holte Electronics AS har nå (februar 2017) også innledet et samarbeid med Anix GmbH som tilbyr utstyr for å måle planhet og bæreevne på vei og andre utendørs overflater. MIT-Dresden, Anix og Holte Electronics planlegger å ha en felles stand på Vei og Anlegg (Hellerudsletta) i mai 2018.

Demonstrasjon av MIT-SCAN-3T
30. august 2017

MIT-SCAN-demo ved Darbu 30.08.2017

Bilder fra demonstrasjonen på den nye nedkjøringen fra E134 til Darbu

Den 30 august. 2017 holdt vi, MIT Dresden og Holte Electronics, et seminar om asfalt-tykkelsesmåling og kabelsøking i Konsgberg. Seminaret fant sted i Vegvesenets E134 anleggskontor  på Skollenborg og ble avsluttet med en praktisk demonstrasjon på den nye nedkjøringen fra E134 til Darbu (FV72), hvor undertegnede hadde fått lov å plassere noen reflektorer til å måle på under asfalteringen før sommerferien. (En takk til prosjektleder Jan Tore Andreassen fra HAG)

Stian Holte

VDBUM-messe i Kassel 2015

I tiden fra 24. til 27. februar 2015 var Holte Electronics utstiller på VDBUM's (Verband der Deutschen Baubranche, Umwelt und Maschinentechnik e.V.) konferanse i Kassel.

Charmant damebesøk på standen i Kassel

Se CB DiffAnt prototype i bruk i Tyskland:

Videosnutt fra Michael Wohlfahrt
Michael Wohlfahrt er en tysk entreprenør som har hatt en CB DiffAnt prototype siden 2014 og bruker den daglig. Han sier at han har stor nytte av den. Den lyse tonen kommer av at signalene i området er veldig sterke.

FSGSV- messe i Bremen 28. til 30.
september 2016

Bildet viser en del av fellesstanden til MIT Dresden GmbH, Anix GmbH og Holte Electronics AS på FGSV-konferanse i Bremen 28 til 30 september 2016.

På sensommeren 2016 ble jeg invitertt til å delta på messen ifm. FGSV's (Forschungsgesellschaft für Strassen und Verkehrswesen) årlige konferanse, som i år fant sted i Bremen, sammen med MIT og deres samarbeidspartner Anix GmbH (www.anix.biz) som lager utstyr for å måle planhet og bæreevne på veidekke og andre utendørs overflater. Også Anix er interessert i å selge kabelsøkere.

Stian Holte

Test av kabelsøker

Etter VDBUM-messen i Kassel (se midtspalten) i 2015 gjorde jeg en rundreise i Tyskland for å hilse på gamle kjente og teste kabelsøkeren. Den fungerte overalt! inklusive rett ved antennemastene til et par sterke langbølgesendere (sjekk DCF39 og DCF49 på Google / Wikipedia) som gjorde CableBuster ubrukelig i Tyskland og nærliggende områder og var årsak til at jeg utviklet CB DiffAnt. Det var bedre enn forventet!

Etter dette kan jeg med god samvittighet si at CB DiffAnt fungerer overalt!

DCF49
Mainflingen

 

DCF39
Burg

Antennenmastene til DCF49, Mainflingen (v.) og DCF39, Burg (h.). Også her fungerte CB DiffAnt!

Stian Holte

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2023 Holte Electronics AS

Logg inn