Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noende

Konsulenttjenester

Analogteknikk fra DC til mikrobølge:

Grunnleggeren av Holte Electronics AS tilbyr også tjenester som konsulent og freelance elektronikkdesigner med analog- og høyfrekvensteknikk (radio) som spesialitet. Konsulentfirmaet Siv. ing. Stian Holte er et enkeltmannsforetak som ble opprettet i 1991 og tilbyr følgende tjenester:

Analog og høyfrekvens kretsdesign

Ikke alt må ha en mikroprosessor. Fremdeles finnes det ting som kan gjøres bedre og enklere analogt (ref. CableBuster), og fremdeles finnes det applikasjoner som det ikke er å få kjøpt en ferdig IC for. Da må man ned på grunnleggende kretsdesign. Jeg kan bistå med alt fra idé til ferdig kretskort. 

Løsning og forebygging av EMC-problemer

Jeg kan hjelpe til med å løse og forebygge EMC-problemer for, så langt som mulig, å forvisse seg om at man ikke vil få noen ubehagelige overraskelser hos Nemco eller Veritas. Desverre har jeg ikke lenger fri tilgang til høgkolens EMC-lab (se bilder nedenfor) etter at høyskolen har flyttet, men jeg kan være med å tilrettelegge for testing.

1_img_4736    1_img_4733

Tilbud om EMC-kurs:

Det er mye bedre å tenke EMC i konstruksjonsfasen enn å prøve å løse problemene i ettertid!

Elektriske og elektroniske apparater og innretninger må kunne sameksistere uten å forstyrre hverandre. Det kalles elektromagnetisk kompatibilitet, forkortet EMC (Elektro Magnetic Compatibility). Det syndes i utstrakt grad mot alle regler for god EMC-praksis. Elektrikere lager jordingsopplegg uten tanke på annet enn 50Hz og er fornøyde bare de oppfyller sikkerhetsforskriftene, og mekanikkdesignere lager konstruksjoner som lekker høyfrekvens i alle ender.

Brann og eksplosjonsforskrifter er ofte til hinder for å oppnå gode EMC-løsninger.

Jeg kan tilby en innføring i generell EMC-problematikk og angi praktiske løsninger for å unngå de vanligste fallgrubene. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2023 Holte Electronics AS

Logg inn